Szczegóły obiektu: Concentration of lactoferrin and immunoglobulin G in cows’ milk in relation to health status of the udder, lactation and season
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Date:
- Source:
- Publisher:
- Subject:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Musayeva, K. | Sederevičius, A. | Želvytė, R. | Monkevičienė, I. | Beliavska-Aleksiejūnė, D. | Kerzienė, S.
Data:2016
Rodzaj zawartości:pozostałe
The effectiveness of fibrolytic enzymes and active yeast on improving reticulorumen pH in dairy cows
Twórca:Šilinskas, I. | Monkevičienė, I. | Tapio, I. | Musayeva, K. | Japertienė, R. | Kerzienė, S. | Dovydaitienė, G. | Sederevičius, A. | Želvytė, R.
Data:2020.12.28
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lele, V. | Zelvyte, R. | Monkeviciene, I. | Kantautaite, J. | Stankevicius, R. | Ruzauskas, M. | Sederevicius, A. | Antanaitis, R. | Bartkiene, E.
Data:2019.07.01
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Tyupakov, Konstantin E. | Dikinov, Andzor K. | Ortskhanova, Maryam A. | Musayeva, Kheda M. | Bolotina, Evgeniya A.
Data:2022.06.28
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zymantiene, J. | Zelvyte, R. | Pampariene, I. | Aniuliene, A. | Juodziukyniene, N. | Kantautaite, J. | Oberauskas, V.
Data:2017
Rodzaj zawartości:pozostałe