Szczegóły obiektu: Tafel zur Ermittelung des Zuckergehaltes wässeriger Zuckerlösungen aus der Dichte bei 15° C : zugleich Extrakttafel für die Untersuchung von Bier, Süßweinen, Likören, Fruchtsäften etc. : nach der amtlichen Tafel der Kaiserlichen Normal-Aichungs-Kommission
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Windisch, Karl (1868-1927)
Data:1896.12.31 | 1896
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1888.12.31 | 1888
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1889.12.31 | 1889
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Krawiarz, Kazimierz
Data:1994.12.31 | 1994
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie cukrów metodą Luff-Shoorl'a BN-77/8121-05
Twórca:Matysiak, Hanna | Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji (oprac.)
Data:1978
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lippmann, Edmund O. von. (1857-1940).
Data:1895
Rodzaj zawartości:teksty