Szczegóły obiektu: Physiologie du goût. T. 2
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1875
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1851
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1876
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1851
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Berchoux, Joseph (1760-1839)
Data:1803.11
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kudriaffsky, Eufemia von (1820-1882)
Data:1872
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Berger, Antoni Stanisław (1842-1907)
Data:1887
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1900 - 1920
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak