Szczegóły obiektu: Depletion of the Origin Recognition Complex Subunits Delays Aging in Budding Yeast
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Instytutu Biochemii i Biofizyki Polskiej Akademii Nauk
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://eprints.ibb.waw.pl/2279 ;https://www.mdpi.com/2073-4409/11/8/1252 ;doi: 10.3390/cells11081252
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://eprints.ibb.waw.pl/2279/1/cells-11-01252.pdf ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Stępień, Karolina | Skoneczna, Adrianna | Kula-Maximenko, Monika | Jurczyk, Łukasz | Mołoń, Mateusz
Data:2022.04.07
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jedrychowska, Malgorzata | Denkiewicz-Kruk, Milena | Alabrudzinska, Malgorzata | Skoneczna, Adrianna | Jonczyk, Piotr | Dmowski, Michal | Fijalkowska, Iwona J.
Data:2019.12.09
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dmowski, Michal | Jagura-Burdzy, Grazyna
Data:2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Denkiewicz-Kruk, Milena | Jedrychowska, Malgorzata | Endo, Shizuko | Araki, Hiroyuki | Jonczyk, Piotr | Dmowski, Michal | Fijalkowska, Iwona J.
Data:2020.12.13
Rodzaj zawartości:pozostałe
Dynamics of dark fermentation microbial communities in the light of lactate and butyrate production.
Twórca:Detman, Anna | Laubitz, Daniel | Chojnacka, Aleksandra | Kiela, Pawel R. | Salamon, Agnieszka | Barberan, Albert | Chen, Yongjian | Yang, Fei | Błaszczyk, Mieczysław | Sikora, Anna
Data:2021.07.14
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kulinska, Anna | Cao, Yunhong | Macioszek, Małgorzata | Hayes, Finbarr | Jagura-Burdzy, Grazyna
Data:2011.04
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Piłsyk, Sebastian | Perlinska-Lenart, Urszula | Janik, Anna | Gryz, Elzbieta | Ajchler-Adamska, Marta | Kruszewska, Joanna S.
Data:2020
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bartosik, Aneta A | Glabski, Krzysztof | Jecz, Paulina | Mikulska, Sylwia | Fogtman, Anna | Koblowska, Marta | Jagura-Burdzy, Grazyna
Data:2014.01
Rodzaj zawartości:pozostałe