Szczegóły obiektu: Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Olędzki, Remigiusz
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jajte, Jolanta M.
Data:1997
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Perke, Dennis V. | Sapota, Andrzej
Data:1996
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gołda, Anna
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gromadzińska, Jolanta | Wąsowicz, Wojciech
Data:2000
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Karolkiewicz, Joanna | Szcześniak, Łucja | Nowak, Alicja | Stemplewski, Rafał | Szeklicki, Robert
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Murias Marek
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mazur Małgorzata
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:teksty