Szczegóły obiektu: Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kardas, Marek
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Januszewicz, Katarzyna | Klein, Marek | Klugmann-Radziemska, Ewa | Kardas, Dariusz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kluska, Jacek | Kardaś, Dariusz | Kazimierski, Paweł | Klein, Marek
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grajek, Mateusz | Białek-Dratwa, Agnieszka | Bielaszka, Agnieszka | Gdańska, Agnieszka | Kardas, Marek | Kiciak, Agata | Nowak, Justyna (dietetyk) | Sobczyk, Karolina (nauki o zdrowiu) | Staśkiewicz, Wiktoria
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Białek-Dratwa, Agnieszka | Grajek, Mateusz | Grochowska-Niedworok, Elżbieta | Kardas, Marek | Piątek, Małgorzata | Polaniak, Renata | Staśkiewicz, Wiktoria
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie