Object's details: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 2
Provider:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights: Creative Commons BY-SA 4.0
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Coverage:
- Format:
- Publisher:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Date:2022.12.31 | 2022
Type:text
Can I use it?:check license
Date:2022
Type:other
Can I use it?:seek permission
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text
Can I use it?:check license
Date:2021
Type:other
Can I use it?:seek permission
Creator:Barłowska, Joanna Bogusława | Brodziak, Aneta | Domaradzki, Piotr (technolog żywności) | Florek, Mariusz (1968- ) | Jabłońska-Ryś, Ewa | Kaliniak, Agnieszka | Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) | Kędzierska-Matysek, Monika | Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) | Kowalczyk, Marek (1948- ) | Krawiec, Aneta | Król, Jolanta (zootechnik) | Materska, Małgorzata | Niedźwiedź, Iwona | Polak, Magdalena (weterynaria) | Ryszkowska-Siwko, Małgorzata | Sachadyn-Król, Monika | Sawicka-Zugaj, Wioletta | Skałecki, Piotr | Stanek, Piotr (zootechnik) | Stasiak, Dariusz M. | Teter, Anna | Topyła, Barbara | Waśko, Adam | Wójciak, Karolina M. | Zdrzałek, Katarzyna | Żółkiewski, Paweł
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text
Date:2011.12.31 | 2011
Type:other
Can I use it?:seek permission
Date:2017.12.31 | 2017
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Piepiórka-Stepuk, Joanna
Date:2012.12.31 | 2012
Type:text