Object's details: Ewolucja międzynarodowej sytuacji rynkowej i jej wpływ na konkurencyjność krajowego sektora żywnościowego
Provider:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Source:
- Publisher:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Ambroziak, Łukasz | Bułkowska, Małgorzata | Drożdż, Jadwiga | Kosior, Katarzyna (1975- ) | Mroczek, Robert | Szajner, Piotr | Szczepaniak, Iwona (ekonomia) | Zdziarska, Teresa
Date:2019.02.28 | 2019
Type:text
Creator:Ambroziak, Łukasz | Bułkowska, Małgorzata | Kosior, Katarzyna (1975- ) | Pawlak, Karolina | Szczepaniak, Iwona (ekonomia)
Date:2018.12.31 | 2018
Type:text
Creator:Bułkowska, Małgorzata | Mroczek, Robert | Chechelski, Piotr | Drożdż, Jadwiga | Judzińska, Agnieszka | Morkis, Grażyna | Tereszczuk, Mirosława
Date:2015.12.31 | 2015
Type:text
Creator:Kosior, Katarzyna (1975- )
Date:2011
Type:other
Creator:Drożdż, Jadwiga | Tereszczuk, Mirosława | Mroczek Robert | Juchniewicz Małgorzata
Date:2018.12.31 | 2018
Type:text
Creator:Drożdż, Jadwiga | Mroczek, Robert | Tereszczuk, Mirosława | Olszańska, Anna (ekonomia)
Date:2017.12.31 | 2017
Type:text
Creator:Bułkowska, Małgorzata
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Bułkowska, Małgorzata
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image