Object's details: New concepts in food evaluation : nutraceuticals, analyses, consumer
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Tytuł:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW01&doc_number=000079384
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Date:2009.12.31 | 2009
Type:text
Can I use it?:seek permission
Date:2011.12.31 | 2011
Type:text
Can I use it?:seek permission
Date:2011.12.31 | 2011
Type:text
Can I use it?:seek permission
Date:2018
Type:image
Can I use it?:seek permission
Date:2009.12.31 | 2009
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Baryłko-Pikielna, Nina
Date:2009
Type:other
Date:2021
Type:other
Can I use it?:seek permission
Creator:Barłowska, Joanna Bogusława | Brodziak, Aneta | Domaradzki, Piotr (technolog żywności) | Florek, Mariusz (1968- ) | Jabłońska-Ryś, Ewa | Kaliniak, Agnieszka | Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) | Kędzierska-Matysek, Monika | Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) | Kowalczyk, Marek (1948- ) | Krawiec, Aneta | Król, Jolanta (zootechnik) | Materska, Małgorzata | Niedźwiedź, Iwona | Polak, Magdalena (weterynaria) | Ryszkowska-Siwko, Małgorzata | Sachadyn-Król, Monika | Sawicka-Zugaj, Wioletta | Skałecki, Piotr | Stanek, Piotr (zootechnik) | Stasiak, Dariusz M. | Teter, Anna | Topyła, Barbara | Waśko, Adam | Wójciak, Karolina M. | Zdrzałek, Katarzyna | Żółkiewski, Paweł
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text