Object's details: Tłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie zawartości ołowiu BN-78/8050-28
Provider:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Lubelskiej
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Coverage:
- Format:
- Publisher:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Date:2013 | 1979
Type:text
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Date:1983 | 2013
Type:text
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Date:1990 | 2013
Type:text
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Date:2013 | 1980
Type:text
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Date:2013 | 1987
Type:text
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Date:1990 | 2013
Type:text
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
Date:1983 | 2013
Type:text
Creator:Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
Date:2013 | 1987
Type:text