Object's details: Kuchnia polska : praktyczny podręcznik zawierający 1601 przepisów i doświadczeń gospodarskich, dyspozycje obiadów z uwzględnieniem higjeny i kuchni jarskiej, bufet, nakrycie stołu, przybranie półmisków, obsługę, przyjęcia, objaśnienia wyrażeń kucharskich, kalendarz targowy, sposoby badania produktów (dr. Serkowski), opis kuchni wzorowej, zużytkowanie resztek
Provider:Polona
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Language:
- Source:
- Publisher:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Date:1912
Type:other
Creator:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Date:1921
Type:other
Creator:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Date:1910
Type:other
Creator:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Date:1911
Type:other
Creator:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Date:1905
Type:other
Creator:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Date:1905
Type:other