Object's details: Zastosowanie oleju lnianego i rzepakowego w mieszankach dla tuczników i ich wpływ na profil kwasów tłuszczowych i jakość mięsa wieprzowego
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000002049
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Duziński, Kamil (1987- )
Date:2016.12.31 | 2016
Type:text
Creator:Bełdowicz, Maria | Cegłowska, Krystyna | Instytut Chemii Przemysłowej (oprac.)
Date:1976
Type:text
Creator:Kęsek-Woźniak Marzena
Date:2022.12.31 | 2022
Type:text
Creator:Roman Katarzyna
Date:2018.12.31 | 2018
Type:text
Creator:Krzaczek, Tadeusz. | Markowski, Wojciech (chemia).
Date:1978
Type:image
Creator:Romanowska, Aleksandra
Date:2017.12.31 | 2017
Type:text
Creator:Przyłęcki, Stanisław Jan (1891-1944)
Date:1936
Type:other