Object's details: Antyoksydanty, nienasycone kwasy tłuszczowe z rodziny omega-3 i ich wpływ na profil kwasów tłuszczowych oraz jakość jaj przepiórczych
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Sobolewska Sylwia
Date:2018.12.31 | 2018
Type:text
Creator:Błaszczuk, Maria (1982- )
Date:2013.12.31 | 2013
Type:text
Creator:Adamski, Marek (zootechnika)
Date:2008
Type:text
Creator:Korzeniowska, Małgorzata
Date:2019.12.31 | 2019
Type:text
Date:2010.12.31 | 2010
Type:image
Can I use it?:seek permission
Creator:Czerniewski, Ryszard. Fot.
Type:image
Can I use it?:seek permission
Creator:Szałajko, Urszula
Date:1962.12.31 | 1962
Type:text
Creator:Szałajko, Urszula
Date:1962.12.31 | 1962
Type:text