Object's details: Tendencje zmian w światowej, unijnej i polskiej produkcji i konsumpcji żywności do 2030/2050 roku
Provider:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Coverage:
- Format:
- Publisher:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Gruda, Mieczysław
Date:2013.12.31 | 2013
Type:text
Creator:Ambroziak, Łukasz | Bułkowska, Małgorzata | Juchniewicz, Małgorzata | Łukiewska, Katarzyna | Szczepaniak, Iwona (ekonomika) | Szymański, Władysław (1941- ) | Tereszczuk, Mirosława
Date:2016.12.31 | 2016
Type:text
Creator:Sztarbałło, Wanda
Date:1981.12.31 | 1981
Type:text
Creator:Ambroziak, Łukasz | Szczepaniak, Iwona (ekonomika) | Bednarz, Joanna | Bułkowska, Małgorzata | Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta | Tereszczuk, Mirosława
Date:2015.12.31 | 2015
Type:text
Creator:Krasiński, Zdzisław
Type:image
Can I use it?:seek permission
Creator:Hryszko, Krzysztof | Łopaciuk, Wiesław | Pawlak, Karolina | Rosiak, Ewa | Szajner, Piotr | Zawadzka, Danuta | Świetlik, Krystyna | Mikuła, Aneta
Date:2017.12.31 | 2017
Type:text
Creator:Borowski, Marek | Kwasek, Mariola | Kowalewska, Maria Teresa | Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Date:2016.12.31 | 2016
Type:text
Creator:Gulbicka, Bożena
Date:2007.12.31 | 2007
Type:text