Object's details: Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia
Provider:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Type:
- Language:
- Source:
- Coverage:
- Format:
- Publisher:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Małecka, Maria (ekonomia) | Samotyja, Urszula | Dankowska, Anna | Jasińska, Iwona | Klensporf-Pawlik, Dorota | Sielicka-Różyńska, Maria | Zieliński, Ryszard (1951- ) | Zmudziński, Wojciech
Type:text
Can I use it?:seek permission
Date:2012.08.30
Type:other
Can I use it?:seek permission
Creator:Sady, Sylwia
Type:text
Can I use it?:seek permission
Date:2021
Type:other
Can I use it?:seek permission
Creator:Barłowska, Joanna Bogusława | Brodziak, Aneta | Domaradzki, Piotr (technolog żywności) | Florek, Mariusz (1968- ) | Jabłońska-Ryś, Ewa | Kaliniak, Agnieszka | Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) | Kędzierska-Matysek, Monika | Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) | Kowalczyk, Marek (1948- ) | Krawiec, Aneta | Król, Jolanta (zootechnik) | Materska, Małgorzata | Niedźwiedź, Iwona | Polak, Magdalena (weterynaria) | Ryszkowska-Siwko, Małgorzata | Sachadyn-Król, Monika | Sawicka-Zugaj, Wioletta | Skałecki, Piotr | Stanek, Piotr (zootechnik) | Stasiak, Dariusz M. | Teter, Anna | Topyła, Barbara | Waśko, Adam | Wójciak, Karolina M. | Zdrzałek, Katarzyna | Żółkiewski, Paweł
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text
Creator:Warchalewski Jerzy R.
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Zimny, Sylwia | Błaszczyk, Jolanta | Kucharczyk, Monika | Seruga, Przemysław | Piekara, Agnieszka | Krzywonos, Małgorzata
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Date:2018.12.31 | 2004
Type:other
Can I use it?:seek permission