Object's details: Ocena wartości energetycznej i odżywczej diet stosowanych w żywieniu pacjentów na przykładzie wybranego szpitala Wielkopolski
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2015.3.03
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Orkusz, Agnieszka | Zając, Ewa
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Tymoszuk, Marta | Orkusz, Agnieszka
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Tymoszuk, Marta | Orkusz, Agnieszka
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Gąsiewska, Maria | Jancza-Smuga, Małgorzata
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image
Creator:Orkusz, Agnieszka | Gorla, Bartosz
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Orkusz, Agnieszka | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Leśniewicz, K. | Perzanowski, K.
Date:1989.12.31 | 1989
Type:other
Creator:Wiśniewska, L. | Celińska-Miszczuk, Agata
Date:2017.07.11 | 2017
Type:image