Object's details: Sposób zmniejszania ususzki produktów spożywczych poddawanych procesom chłodniczym
Provider:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Type:
- Language:
- Source: Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej - Serwer Publikacji
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: Baza „Dorobek”
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Wystemp, Ewald | Kozioł, Joachim
Type:text
Can I use it?:yes
Creator:Wystemp, Ewald | Kozioł, Joachim | Nadziakiewicz, Jan | Gazda, Wiesław
Date:2002.12.31 | 2002
Type:text
Creator:Wystemp, Ewald
Date:1982.12.31 | 1982
Type:image
Creator:Wystemp, Ewald
Date:1990.12.31 | 1990
Type:image
Creator:Wystemp, Ewald
Date:1980.12.31 | 1980
Type:image
Creator:Wystemp, Ewald
Type:text
Can I use it?:yes
Creator:Wystemp, Ewald
Date:1981.12.31 | 1981
Type:image
Creator:Wystemp, Ewald
Date:1981.12.31 | 1981
Type:image