Object's details: Accumulation of phenylpropanoids in green and red pepper fruits of semi-hot cultivars Capsicum annuum L.
Provider:Polona
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Language:
- Relation:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Materska, Małgorzata
Date:2010
Type:other
Creator:Barłowska, Joanna Bogusława | Brodziak, Aneta | Domaradzki, Piotr (technolog żywności) | Florek, Mariusz (1968- ) | Jabłońska-Ryś, Ewa | Kaliniak, Agnieszka | Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) | Kędzierska-Matysek, Monika | Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) | Kowalczyk, Marek (1948- ) | Krawiec, Aneta | Król, Jolanta (zootechnik) | Materska, Małgorzata | Niedźwiedź, Iwona | Polak, Magdalena (weterynaria) | Ryszkowska-Siwko, Małgorzata | Sachadyn-Król, Monika | Sawicka-Zugaj, Wioletta | Skałecki, Piotr | Stanek, Piotr (zootechnik) | Stasiak, Dariusz M. | Teter, Anna | Topyła, Barbara | Waśko, Adam | Wójciak, Karolina M. | Zdrzałek, Katarzyna | Żółkiewski, Paweł
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text