Object's details: Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji
Access to this oject is restricted
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Wróblewska, Diana
Date:2019
Type:text
Creator:Ratajczyk, Monika
Date:2019
Type:text
Creator:Ławicka-Kruk, Karolina
Date:2021
Type:text
Creator:Bednarzewska, Kinga Ewa
Date:2019
Type:text
Creator:Hałka, Mateusz
Date:2021
Type:text
Creator:Twarowska, Katarzyna
Date:2020
Type:text
Creator:Pasierbowicz, Tomasz
Date:2023
Type:text
Creator:Szkutnik, Agata
Date:2023
Type:text