Object's details: Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07
Provider:Repozytorium Cyfrowe Politechniki Bydgoskiej
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Publisher:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Tyszkiewicz, I. | Świderska, J. | Słowikowska, J. | Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa (oprac.)
Date:1992
Type:text
Creator:Strzelecki, Jerzy | Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa (oprac.)
Date:1987
Type:text
Creator:Appert, Nicolas (1749–1841)
Type:text
Can I use it?:yes
Creator:Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego (oprac.)
Date:1972
Type:text
Creator:Olewiński, S. | Zawadzki, A. | Szymańska, M. | Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa (oprac.)
Date:1984
Type:text
Creator:Kaczmarski, Józef | Szachewicz, Irena | Szostakowska, Alina | Wesołkowska, Janina | Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego, Warszawa (oprac.)
Date:1978
Type:text
Creator:Kowalski, Z. | Drzazga, K. | Jasek, H. | Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa (oprac.) | Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa (oprac.)
Date:1991
Type:text
Creator:Appert, Nicolas (1749-1841)
Date:1813
Type:other