Szczegóły obiektu: Zróżnicowanie wybranych wyróżników jakości mięsa świń z tuczu ukierunkowanego i standardowego. Wyniki wstępne
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Guzek, Dominika | Wojtasik-Kalinowska, Iwona | Wierzbicka, Agnieszka | Głąbska, Dominika
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Guzek, Dominika | Glabska, Dominika | Lange, Ewa | Glabski, Krzysztof | Wierzbicka, Agnieszka
Data:2014
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2002.12.31 | 2002
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2021.12.28
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka (polonistka)
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wiszejko-Wierzbicka, Dorota | Kwiatkowska, Agnieszka
Data:2018.06.12
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka | Gutowska-Ciołek, Anna
Data:2018.11.20 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wierzbicka, Małgorzata | Pielichowska, Maria | Abratowska, Agnieszka | Wiłkomirski, Bogusław | Wysocka, Irena | Panufnik-Mędrzycka, Dorota | Bulska, Ewa
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy