Object's details: Zróżnicowanie wybranych wyróżników jakości mięsa świń z tuczu ukierunkowanego i standardowego. Wyniki wstępne
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Guzek, Dominika | Wojtasik-Kalinowska, Iwona | Wierzbicka, Agnieszka | Głąbska, Dominika
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Guzek, Dominika | Glabska, Dominika | Lange, Ewa | Glabski, Krzysztof | Wierzbicka, Agnieszka
Date:2014
Type:other
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2002.12.31 | 2002
Type:other
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2021.12.28
Type:text
Creator:Wierzbicka, Agnieszka (polonistka)
Date:2023.12.31 | 2023
Type:text
Creator:Wiszejko-Wierzbicka, Dorota | Kwiatkowska, Agnieszka
Date:2018.06.12
Type:other
Creator:Wierzbicka, Agnieszka | Gutowska-Ciołek, Anna
Date:2018.11.20 | 2018
Type:text
Creator:Wierzbicka, Małgorzata | Pielichowska, Maria | Abratowska, Agnieszka | Wiłkomirski, Bogusław | Wysocka, Irena | Panufnik-Mędrzycka, Dorota | Bulska, Ewa
Date:2016
Type:image