Szczegóły obiektu: Polska kuchnia i śpiżarnia : praktyczny podręcznik zawierający 1550 przepisów kuchennych i gospodarskich (z uwzględnieniem potraw jarskich), pieczenie ciast, przyrządzanie konfitur, konserwów[!], marynart i t. p. oraz dyspozycje obiadów, śniadań i kolacji zwyczajnych i wystawnych
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Language:
- Source:
- Publisher:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1921
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1910
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe