Szczegóły obiektu: Polska kuchnia i śpiżarnia : praktyczny podręcznik zawierający 1550 przepisów kuchennych i gospodarskich (z uwzględnieniem potraw jarskich), pieczenie ciast, przyrządzanie konfitur, konserwów[!], marynart i t. p. oraz dyspozycje obiadów, śniadań i kolacji zwyczajnych i wystawnych
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1921
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1910
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe