Szczegóły obiektu: Zasady technologii chemicznej gospodarskiej : obejmujące naukę: O wypalaniu wódki ; warzeniu piwa; wyrabianiu różnych napojów wyskokowych; otrzymywaniu octu i cukru z buraków; wydobywaniu mączki i przerabianiu jej na syrop; wybijaniu olejów itp.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888)
Data:1851
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888)
Data:1837
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Joss, Joseph Rudolf
Data:1838
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dorn, Johann Friedrich (1782- )
Data:1820
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kasperowski, Adam (1784-1839)
Data:1833
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1920
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Kock, Hans. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kurowski, Jan Nepomucen (1783-1866)
Data:1835
Rodzaj zawartości:pozostałe