Szczegóły obiektu: Instruction sur la fabrication du sucre de betteraves par le procédé de macération : à l'usage des fabriques rurales
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Mathieu de Dombasle, Christophe-Joseph-Alexandre (1773-1843) Autor
Data:1839
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Baliński, Stanisław (1782-1813). Autor
Data:1811
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1836
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Dubrunfaut, Pierre Auguste
Data:1829
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888)
Data:1837
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Baliński, Stanisław (1782-1813)
Data:1928
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bartoszewicz, Józef
Data:1841
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Napoleon III (cesarz Francuzów ; 1808-1873)
Data:1842
Rodzaj zawartości:pozostałe