Szczegóły obiektu: Wyrabianie cukru z buraków podług nowej metody P. Dombala wydającej 10 1/4 na sto pięknego białego krystalizowanego cukru
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Mathieu de Dombasle, Christophe Joseph Alexandre (1773-1843)
Data:1841
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mathieu de Dombasle, Christophe-Joseph-Alexandre (1773-1843) Autor
Data:1839
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mathieu de Dombasle, Christophe Joseph Alexandre (1773-1843)
Data:1842
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Dědek, Jaroslav (1890-1962) Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1836
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Dubrunfaut, Pierre Auguste
Data:1829
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888)
Data:1837
Rodzaj zawartości:pozostałe