Szczegóły obiektu: Możliwość wprowadzenia na rynek innowacyjnych produktów – dżemów z warzyw. Badania wstępne
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2019.3.01
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Lasota, Magdalena | Lesiów, Tomasz | Oziembłowski, Maciej
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Konecka-Szydłowska, Barbara
Data:2020.11.21
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wierzbiński, Marcin
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Ornarowicz, Urszula
Data:2021.03.05 | 2020.11.04
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Tomaszek, Arkadiusz
Data:2023.01.11 | 2022.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Porvazník, Ján
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dziwok, Ewa
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rokita, Sabina
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy