Szczegóły obiektu: Estryfikacja skrobi kwasami organicznymi zawartymi w wywarze jabłkowym
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Solińska Dominika
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Meisel Marta
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Łabędź, Edmund Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wilczak, Aleksandra
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kohl, Fryderyk
Data:1846
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Styczyńska, Marzena (1969- )
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944). Autor
Data:1929 - 1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Raszewski Bartosz
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty