Szczegóły obiektu: Przydatność przetwórcza i charakterystyka owoców jagody kamczackiej i jej przetworów
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kaniewska, Joanna | Gozdecka, Grażyna | Domoradzki, Marek | Szambowska, Anna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Mizgier-Gralińska, Paulina
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Związki bioaktywne ziemniaka jako naturalne przeciwutleniacze w smażonych przekąskach ziemniaczanych
Twórca:Nemś, Agnieszka (1987- )
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Hatch, Frederick H. (1864-1932)
Data:1895.12.31 | 1895
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szaniawska, Magdalena | Taraba, Anna | Szymczyk, Katarzyna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Siepka, Ewelina (1985- )
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kaniewska, Joanna | Domoradzki, Marek | Gozdecka, Grażyna | Poćwiardowski, Wojciech
Data:2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Murlak-Stachura, Helena | Piłat, Maksymilian
Data:1993
Rodzaj zawartości:obrazy