Object's details: Przydatność przetwórcza i charakterystyka owoców jagody kamczackiej i jej przetworów
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Kaniewska, Joanna | Gozdecka, Grażyna | Domoradzki, Marek | Szambowska, Anna
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Mizgier-Gralińska, Paulina
Date:2019.12.31 | 2019
Type:text
Związki bioaktywne ziemniaka jako naturalne przeciwutleniacze w smażonych przekąskach ziemniaczanych
Creator:Nemś, Agnieszka (1987- )
Date:2016.12.31 | 2016
Type:text
Creator:Hatch, Frederick H. (1864-1932)
Date:1895.12.31 | 1895
Type:text
Creator:Szaniawska, Magdalena | Taraba, Anna | Szymczyk, Katarzyna
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Siepka, Ewelina (1985- )
Date:2014.12.31 | 2014
Type:text
Creator:Kaniewska, Joanna | Domoradzki, Marek | Gozdecka, Grażyna | Poćwiardowski, Wojciech
Date:2015
Type:image
Creator:Murlak-Stachura, Helena | Piłat, Maksymilian
Date:1993
Type:image