Szczegóły obiektu: Badanie struktury krystalicznej potencjalnych słodzików oraz modelowanie receptorów smakowych
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kalinowska-Tłuścik, Justyna
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pitak, Mateusz
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Janik, Alicja
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalik, Jarosław Tomasz
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Majerz-Maniecka, Katarzyna
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Skórska, Agnieszka
Data:2004.12.31 | 2004
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krawczuk, Anna
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krawczyk, Stanisław
Data:1993
Rodzaj zawartości:obrazy