Object's details: Badanie struktury krystalicznej potencjalnych słodzików oraz modelowanie receptorów smakowych
Provider:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Kalinowska-Tłuścik, Justyna
Date:2006.12.31 | 2006
Type:text
Creator:Pitak, Mateusz
Date:2006.12.31 | 2006
Type:text
Creator:Janik, Alicja
Date:2009.12.31 | 2009
Type:text
Creator:Kowalik, Jarosław Tomasz
Date:2006.12.31 | 2006
Type:text
Creator:Majerz-Maniecka, Katarzyna
Date:2007.12.31 | 2007
Type:text
Creator:Skórska, Agnieszka
Date:2004.12.31 | 2004
Type:text
Creator:Krawczuk, Anna
Date:2009.12.31 | 2009
Type:text
Creator:Krawczyk, Stanisław
Date:1993
Type:image