Szczegóły obiektu: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. T. 2
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:2022
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Jouanne, Jules von. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rabinowitsch, Efraim. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie