Szczegóły obiektu: Czynniki wpływające na wytwarzanie się antocyjanu w izolowanych liściach turionów Hydrocharis morsus ranae L.
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Pogorzelska, Irena
Data:1966
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Mizgier-Gralińska, Paulina
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pogorzelska-Lipnicka, Irena
Data:1958
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kaniewska, Joanna | Gozdecka, Grażyna | Domoradzki, Marek | Szambowska, Anna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Związki bioaktywne ziemniaka jako naturalne przeciwutleniacze w smażonych przekąskach ziemniaczanych
Twórca:Nemś, Agnieszka (1987- )
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szaniawska, Magdalena | Taraba, Anna | Szymczyk, Katarzyna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Pogorzelski, Jerzy A. | Ickiewicz, Irena
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:obrazy