Szczegóły obiektu: Jakość mięsa świń polskich ras rodzimych i mieszańców wysokoprodukcyjnych oraz jego przydatność do pozyskiwania żywności o właściwościach funkcjonalnych
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Politechniki Bydgoskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Cebulska, Aleksandra
Data:2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Budnik, Stanisław
Data:2017
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Saleh, Mohamed
Data:2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szpendowski, Jerzy | Siemianowski, Krzysztof
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Marć-Pieńkowska, Joanna
Data:2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dankowiakowska, Agata
Data:2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bogucka, Joanna
Data:2004
Rodzaj zawartości:teksty