Szczegóły obiektu: Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW01&doc_number=000083164
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tajner-Czopek, Agnieszka
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Buckner, C. H. | Bergeron, J. M.
Data:1972.12.31 | 1972
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gertchen, Mateusz
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lewandowska, Sylwia
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ratcliffe, P. R.
Data:1980.12.31 | 1980
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Okarma, H.
Data:1989.12.31 | 1989
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wyka, Joanna | Tajner-Czopek, Agnieszka | Godyla, Michaela | Witek, Paulina | Wilczek, Wocjiech
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Remy Theodor (1868-1946)
Data:1911.12.31 | 1911
Rodzaj zawartości:teksty