Szczegóły obiektu: Nowa ilustrowana jarska kuchnia zawierająca wyprobowane przepisy przyrządzania smacznych a zdrowych potraw roślinnych oraz naukowe ogólne przepisy rozumnego odżywiania się
Instytucja dostarczająca:Łódzka Regionalna Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czarnowska, Marja
Data:1913
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1898
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1913
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Panek, Kazimierz (1873-1935)
Data:1906
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czarnowska, Maria (kucharstwo)
Data:1898
Rodzaj zawartości:pozostałe