Szczegóły obiektu: Sposób konserwowania owoców, jarzyn, mięsa i innych produktów spożywczych : opis patentowy : nr 16458 : kl. 53 b 3
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Krause, Georg Alexander. Autor
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bernhardt, Nándor Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mandl, Béla Autor
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Egeberg, Halvor S. Autor
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kozłowski, Władysław (technologia żywności). Autor
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Legendre, René André. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Barten, Hans Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe