Szczegóły obiektu: Pełny suszony wywar kukurydziany (DDGS), jako krajowe źródło białka w mieszankach treściwych dla kóz mlecznych oraz jego wpływ na skład, jakość mleka oraz serów
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Majewska-Pinda Alina
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Bernacka, Henryka
Data:2008
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Podkówka, Lucyna
Data:2001
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kellner, Oskar Johann (1851-1911)
Data:1909.12.31 | 1909
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kwiatkowski, Teofil (1809-1891)
Data:1841
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Janas, Janina
Data:1983
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Janicki, Bogdan (zootechnika)
Data:1990
Rodzaj zawartości:teksty