Object's details: Pełny suszony wywar kukurydziany (DDGS), jako krajowe źródło białka w mieszankach treściwych dla kóz mlecznych oraz jego wpływ na skład, jakość mleka oraz serów
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Majewska-Pinda Alina
Date:2019.12.31 | 2019
Type:text
Date:2008.12.31 | 2008
Type:image
Can I use it?:seek permission
Creator:Bernacka, Henryka
Date:2008
Type:text
Creator:Podkówka, Lucyna
Date:2001
Type:text
Creator:Kellner, Oskar Johann (1851-1911)
Date:1909.12.31 | 1909
Type:text
Creator:Kwiatkowski, Teofil (1809-1891)
Date:1841
Type:other
Creator:Janas, Janina
Date:1983
Type:text
Creator:Janicki, Bogdan (zootechnika)
Date:1990
Type:text