Szczegóły obiektu: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część III. Kiełkowanie w warunkach różnych temperatur
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Uziak, Zofia (1925-2015)
Data:1973
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Uziak, Zofia (1925-2015) | Czernas, Krzysztof
Data:1971
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kochański, Adam
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Chałubińska, Aniela (1902-1998).
Data:1948
Rodzaj zawartości:obrazy