Szczegóły obiektu: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część I. Przebieg kiełkowania w zależności od stężenia KH, czasu nasycania i naświetlania, pH środowiska oraz działania kinetyny i kwasu giberelowego (GA3)
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gawroński, Eugeniusz
Data:1969
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dąbek-Szreniawska, Małgorzata
Data:1970
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Adamczyk, Zdzisław | Nowińska, Katarzyna
Data:2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nowińska, Katarzyna
Data:2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Vorbrodt, Władysław (1883-1940)
Data:1925
Rodzaj zawartości:pozostałe