Szczegóły obiektu: Mały kucharz polski czyli Sposoby gotowania potraw najużywańszych w Polsce, przez kucharzy téjże narodowości podane, zarazem obszerne przepisy pieczenia wszelkiego gatunku tortów, placków, bab i td., a własném doświadczeniem stwierdzone
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:A. K.
Data:1863.12.31 | 1863
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szytler, Jan (1763-1850)
Data:1840.12.31 | 1840
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dąbkiewicz J.
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:1832
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Szytler, Jan (1763-1850)
Data:1830.12.31 | 1830
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zawadzka, Wincenta
Data:1913.12.31 | 1913
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1844
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1801.12.31 | 1801
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak