Szczegóły obiektu: Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2)
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ambroziak, Łukasz | Bułkowska, Małgorzata | Juchniewicz, Małgorzata | Łukiewska, Katarzyna | Szczepaniak, Iwona (ekonomika) | Szymański, Władysław (1941- ) | Tereszczuk, Mirosława
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ambroziak, Łukasz | Szczepaniak, Iwona (ekonomika) | Bednarz, Joanna | Bułkowska, Małgorzata | Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta | Tereszczuk, Mirosława
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ambroziak, Łukasz | Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Drożdż, Jadwiga | Tereszczuk, Mirosława | Mroczek Robert | Juchniewicz Małgorzata
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tereszczuk, Mirosława
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Tereszczuk, Mirosława
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łukiewska, Katarzyna
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy