Szczegóły obiektu: Diversification of competitive results of the food industry of the ʻoldʼ and ʻnewʼ EU countries
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2020.4.09
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Łukiewska, Katarzyna
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grzelak, Maria Magdalena
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Falkowski, Krzysztof
Data:2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Frączek, Jarosław | Hebda, Tomasz | Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szopik-Depczyńska, Katarzyna | Świadek, Arkadiusz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Komor, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Boratyńska, Katarzyna
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szajner, Piotr
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy