Szczegóły obiektu: Praktyczne przepisy pieczenia ciast świątecznych, a mianowicie: bab, placków, mazurków i tortów oraz strucli, chleba, bułek, rogali i różnych przysmaczków do kawy, herbaty i czekolady
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1875
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1874
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Malecka, Wanda | Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1900.12.31 | 1890 - 1900
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:E. z M. M. Autor
Data:1923.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Huvert, H.
Data:1948
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szumlańska, Paulina (1842-1915)
Data:1910
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Z. R.
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944)
Data:1928
Rodzaj zawartości:pozostałe