Szczegóły obiektu: Praktyczne przepisy pieczenia ciast świątecznych, a mianowicie: bab, placków, mazurków i tortów oraz strucli, chleba, bułek, rogali i różnych przysmaczków do kawy, herbaty i czekolady
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1875
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1874
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Malecka, Wanda | Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1900.12.31 | 1890 - 1900
Rodzaj zawartości:teksty
Data:0192
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1883
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Szumlańska, Paulina (1842-1915)
Data:1918
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Norkowska, Marta (1872-1930)
Data:1908
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Norkowska, Marta (1872-1930)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe