Szczegóły obiektu: Praktyczne przepisy pieczenia ciast świątecznych a mianowicie: bab, babek, placków, mazurków, pierników i tortów oraz strucli, kołaczów, chleba, bułek, rogali i różnych przysmaczków do kawy, herbaty i czekolady
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Malecka, Wanda | Niewiarowska, Florentyna (1858-1885)
Data:1900.12.31 | 1890 - 1900
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Davidis, Henriette (?-1876). Autor
Data:1893
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Doennig M.
Data:1931
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czerniecki, Stanisław
Data:1753
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:?
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Pelz, Henriette
Data:1918
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wurst, Maria
Data:1910
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1591.12.31 | 1548 - 1591
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak