Szczegóły obiektu: Profil kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej i tłuszczowej oraz jakość mięsa świń żywionych paszą z dodatkiem kwasu linolowego
Dostęp do obiektu ograniczony
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Politechniki Bydgoskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wasilewski, Przemysław Dariusz
Data:2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bogucka, Joanna
Data:2004
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wasilewski, Przemysław Dariusz | Nowachowicz, Jerzy | Michalska, Grażyna | Wojciechowski, Arkadiusz
Data:2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jankowiak, Hanna
Data:2006
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Brownsford, Antoni (1826-1899)
Data:1885.12.31 | 1885
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Gerland, Karl (1875-1947)
Data:1899.12.31 | 1899
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Heinrich, R.
Data:1897.12.31 | 1897
Rodzaj zawartości:teksty