Szczegóły obiektu: Wpływ polimorfizmu genu kolipazy (CLPS) na stopień otłuszczenia i jakość mięsa świń
Dostęp do obiektu ograniczony
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Politechniki Bydgoskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jankowiak, Hanna
Data:2006
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bogucka, Joanna
Data:2004
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wasilewski, Przemysław Dariusz
Data:2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Biegniewska, Milena
Data:2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne (oprac.)
Data:1973
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Cebulska, Aleksandra
Data:2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Górna, Maria
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Haraf, Gabriela
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy